2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Travel Junkie Junior – Jeg elsker biffen

Jeg elsker at gå i biografen og gør det faktisk ret ofte. Der er lige udkommet en masse nye film, som jeg rigtig gerne vil se. Jeg har 3 biografer jeg altid ser om den film jeg skal se går i. Gider ikke de andre.

Den første biograf er Big Bio, der ligger i Herlev. Denne biograf er (efter min mening) den biograf der har de bedste sæder, bedste lyd og den bedste skærm. Big Bio har i alle sale recliner-sæder, hvilket gør at oplevelsen bliver en smule hyggeligere og mere behagelig. Udover det så er der god afstand mellem sæderne, så man bliver ikke så hurtigt irriteret på den der sidder foran dig og snakker under hele filmen. Og de findes ALLE steder 😉

Efter Big bio kommer Cinemaxx på Fisketorvet. Grunden til jeg kan lide denne biograf, er fordi den er så stor og derfor har de hele tiden mange film at vælge i mellem. Udover det har man god mulighed for at lave noget andet, mens man venter på at filmen starter eller man skal hente sine biletter. Og ja jeg mener shopping.
De fik for noget tid siden det der hedder IMAX som er det samme som en normal biograf, bare med bedre af det hele. Det vil sige bedre lyd, sæder og skærm. Jeg har ikke prøvet det endnu, men ser frem til at prøve det en dag. Jeg tror den næste film de viser er Star Wars, hvilket ikke lige er min yndlings film genre, så jeg må vente til de viser noget andet.

 

Sidst men ikke mindst Kinopalæet i Lyngby. Det er grundet deres ene biografsal med recliner-sæder ligesom i Big bio. Jeg synes nu at selve biografen er lidt kedelig og deres cafe/slikudvalg er ikke ligeså godt som i andre biografer. Biografen er hyggeligt og ligger tæt på min far som bor i Hellerup og min kærste som bor I Klampenborg. Er jeg et af de steder vælger vi tit Lyngby.

 

BONUS: Den 3. december var jeg i Fields, hvor min kæreste og jeg tog et smut i biografen på ”den store biograf dag” Deres biograf er meget familievenlig og deres ”guf” udvalg er meget bredt (DE HAR FROZEN YOUGHURT!!!)

Du kan bestille billetter til alle biograferne på Kino.dk, og her får du i det hele taget overblik over hvilke film der går hvor.

Har i nogle gode biograf anbefalinger? I må meget gerne skrive, hvis der er noget jeg er gået glip af 🙂

Knus fra Travel Junkie jr.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *