Date night hos Koii

Nu er det lidt tid siden jeg har skrevet på bloggen og jeg prøver at blive bedre til at komme med indlæg så ofte som muligt.

Jeg kan dog ikke lade vær med at fortælle jer om dagen i onsdags. I onsdags havde min kæreste og jeg 2 års dag og det skulle da selvfølgelig fejres med lækker mad og en masse hygge.

Min kæreste bor i Klampenborg, så vi ville gerne finde et sted at spise, der lå tæt på. For lidt tid siden åbnede der en sushirestaurant på Jægersborg Allé i Charlottenlund, som jeg havde hørt meget godt om, vi valgte derfor at tage derhen.

Vi brugte meget af vores aften der, måske længere end nødvendig, for deres tjenere gjorde vores aften 100 gange bedre, med deres gode service.

De kører med 2 slags menukort, et normalt menukort ( A la carte ) med alle deres forskellige retter og ruller og en ad libitum menu, som var det vi valgte.
Vi startede med en masse forskellige starters og sticks. Bagefter fik vi en masse super lækker sushi og derefter deres frisk- og hjemmelavet dessert.

 
Jeg må være ærlig at sige, at det er den bedste sushi jeg nogensinde har fået, og dem der læser med på bloggen, både min mors og mine indlæg ved at jeg er et “madklaver” og går meget op i den mad jeg spiser. Jeg var virkelig positivt overrasket over deres præstation og det bliver helt klart mit nye sushi stamsted.
Både min kæreste og jeg var mere forelskede i maden end vi var i hinanden da vi tog første bid. Han nævnte selv “Jeg vidste ikke man kunne blive overrasket over en nigiri med laks, men den er virkelig god” det beskriver meget godt forløbet af aftenen efter hver bid.

 

Men for at komme tilbage til kæreste snakken, så synes jeg selv at det er tidligt allerede at have bundet sig til én person på den måde som jeg har, men jeg er utrolig glad for at jeg har en person der altid passer på mig (som ikke er en forældre), og som gør min hverdag lidt bedre. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg bliver altid så glad på andres vegne når de får en kæreste, fordi jeg ved hvad det kan gøre ved en.

Tak for at læse med og tag lige et smut forbi Koii og spis noget lækkert mad og husk at følg med på min insta @josephinegmadsen for mere af min hverdag!

Jeg var inviteret af Koii men meninger og smagsløg er selvfølgelig mine egne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til dessert fik vi deres chokolademousse, creme brulee og cheesecake

 

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *