19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Julegaveideer fra Shop Vejlgaard

Dette indlæg er sponsoreret af shopvejlgaard

Nu er det december og december betyder gavetid. Jeg har derfor i samarbejde med Vejlgaard lavet dette indlæg med en masse lækkert tøj, og kan måske inspirere dig til din ønskeliste. Jeg havde aldrig hørt om mærket før, men deres produkter er så lækre og i virkelig god kvalitet. Lige nu har de to forskellige kollektioner, hvor man kan finde noget til hver smag, de har både basic t-shirts og toppe og nogle lidt mere specielt. Jeg har lige holdt en give away på min Instagram og hvis du deltog men ikke vandt kan du lige tjekke deres udvalg samt meget rimelige priser ud på deres website.

Jeg har valgt nogle ting fra deres hjemmeside, som jeg tænkte jeg lige ville vise jer, så i kan få et indblik i nogle af de ting de har. Tøjet er lavet af den 23 årige Katrine Vejlgaard og jeg synes godt man kan se det er en yngre designer der har lavet det.

 

Dette er deres: Top- mørkeblå. Trøjen har et shiny skær og passer både til hverdag og en fest i weekenden.

 

Dette er deres: Imiteret ruskinds nederdel. Den er super fin på og har en fed detalje i siden, som får den til at skille sig lidt ud.

 

Dette er den sidste ting, som jeg er utrolig glad for: Nålestribet bukser. Jeg har bukserne i en størrelse M, så de er lidt baggy og afslappende.

 

 

 

Alle de ting jeg har bestilt er i en størrelse M. Hvis i vil se hvad de har af forskellige ting og sager, kan i tjekke dem ud her https://shopvejlgaard.com

Tak for at læse med og jeg håber i kan finde noget der falder i jeres smag på deres hjemmeside.

Josephine/ Traveljunkie jr

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *