2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

“Kæreste kedelig” og en anderledes weekend

Det har lige været weekend og der har været gang i den for første gang i meget lang tid. Nu går jeg i gymnasiet, men det er ikke fordi jeg har lyst til at feste og være sammen med veninderne hver weekend, som mange andre teenage piger måske ville. Lige da jeg fik en kæreste og nogle måneder frem, blev jeg ved med at blive kaldt “kæreste kedelig”, men jeg fandt ud af at jeg bare ikke synes det er sjovt og gå ud hver weekend og ende med at bruge penge jeg ikke har. Den her weekend blev lidt anderledes.

Mit gymnasium holdte 00’er tema fest om fredagen og jeg var lidt i tvivl om jeg skulle tage med, måske var det fordi min kæreste ikke skulle med? Men jeg endte i hvert fald med at købe en billet og tage afsted. Vi holdte opvarmning hos en pige fra min klasse og det var sååååå hyggeligt, vi var cirka 15 tøser og jeg mødte en masse nye søde piger. Da jeg havde købt billetten sad jeg og kiggede på trends fra 00 og fandt en masse sider hvor der stod ”JUICY COUTURE” så det endte jeg med at tage på. I grønt….

Selve festen var rigtig dårlig, men jeg hyggede mig med en masse mennesker, og det endte med at blive en af de sjoveste aftener jeg har haft i lang tid. Som sagt var min kæreste ikke med, og så begyndte jeg at tænke på det igen. Var det fordi jeg var blevet “kæreste kedelig” og havde brug for en åbenbaring? Jeg tror jeg fandt ud af, at jeg har brug for at komme væk en gang i mellem. Jeg har brug for at være sammen med mine veninder mere end jeg er nu. Men dog vil jeg til hver en tid stadig vælge at spise pizza og se Netflix derhjemme i stedet for at tage ud og drikke med veninderne. Andre piger med kærester kender nok også det her problem, og det er noget man begynder at tænke over meget, når man gang på gang siger nej til veninderne. Jeg kan sagtens forstå det efter i fredags, det er da meget hyggeligere at være en hel pigegruppe samlet, i stedet for at mangle en eller to.

Men tilbage til weekenden. Lørdag skulle jeg ud og spise med min kæreste og hans far på Mät99. Det var en god oplevelse og maden var god. Ikke noget fancy, men bare helt casual.

Jeg fik deres Waffle & Chicken Burger, mens de to “drenge” fik en normal burger. Mät99 har et koncept hvor man kan få ad libitum øl i 2 timer for 99,-. Alt maden koster også 99,-, så det er godt og billigt. Andre ville nok synes at det er mere et ”herre-sted”, da det er meget fedtet mad og der serveres øl i lange baner. Det betyder ikke at det er underligt for piger/kvinder at kommeder. Jeg elskede det, og har tænkt mig at komme igen, da jeg elsker øl og fedtet mad.

Efter vi havde været på Mät99, tog vi videre på Bar Rouge der ligger i Ny Adelgade, med min kæreste, nogle fællesvenner, min ”svigerfar” og hans ven. Hvis I en dag leder efter de bedste cocktails, så tag derind!

Jeg kom forholdsvis sent hjem og sov til klokken 13 næste dag. Søndagen tog min far, hans kæreste og jeg ud og spiste. Vi spiste på Running Sushi på strandvejen, hvilket vi tit vælger da vi bor tæt på. Vi spiser meget på den side af familien og derfor kan vi godt lide billige steder, hvor man kan spise meget uden det er forfærdeligt dyrt.

Jeg håber jer piger med kærester der læser dette og finder ud af at det er mere end okay at være kærestekedelig, og til dem der har en veninde, der har en kæreste: LAD DEM VÆRE DET, de bliver trætte af det på et tidspunkt og kommer tilbage til jer!

 

Knus fra mig

 

 

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *