2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Travel Junkie Junior – Er det hårdt at være rejseblogger?

Er det hårdt at være rejseblogger? Det var et spørgsmål jeg stillede mig selv, da jeg skulle med Travel Junkie til Dubai på min første pressetur. Svaret er ja!  I den grad ja. Jeg har altid lavet lidt sjovt når min mor har sagt ”Jeg skal på arbejde”, for at være ærlig har jeg bare tænkt ”jaja, den er god med dig, en uges afslapning”. Jeg fandt hurtig ud af at det ikke var helt sådan.

Det var en super god tur, men lidt for meget fart på hele tiden. Vi havde ikke så meget tid til de forskellige ting, hvilket gjorde oplevelse en smule ”dårligere”.  Solen skinnede i den grad, selvfølgelig gør den det, når man er i Dubai. Desværre var det kun på himlen solen skinnede og ikke hos Travel Junkie. Der var krise i den periode, som I nok har læst om i hendes indlæg. Det tog lidt af vores fokus væk fra presseturen, og gjorde at vi måtte takke nej tak til nogle ting, og der var mange tårer involveret og det var ikke helt sjovt at se på. Men selvom vi havde lidt krise, var det en vidunderlig tur alligevel.
Vi fik oplevet en masse forskellige ting som for eksempel forlystelses parker, såsom Motiongate parken, som er en park med forskellige temaer, super fint til yngre børn, dog ikke lige så meget min stil, vi besøgte også en anden park der hedder IMG Worlds of adventure, hvilket er en indendørs forlystelses park. KÆMPE anbefaling herfra. Udover det var vi i forskellige malls, hvilket jeg selvfølgelig var helt vildt med, da jeg elsker at shoppe, sidst men ikke mindst Burj Khalifa, som var helt vidunderligt. Alle er oplevelser jeg vil tage med mig og huske for evigt.

Vi boede på The Meydan som er et luksushotel lidt inde i Dubai, med hestebane, golfbane, natclub og virkelig god mad.

Da presseturen var forbi tog de andre skønne bloggerere & journalister hjem, og vi blev et par dage ekstra, hvor den stod på ren afslapning og solbadning ;). Vi boede på et skønt hotel der hed Le Meridien Minah Seyahi, hvor vi fik god mad, et rigtig fint værelse og en dejlig strand. Jeg blev dejlig lækker brun og gik mæt i seng hver dag. Alt i alt en meget fin tur, med både op og nedture.

Jeg kan godt se, at det kan være hårdt at være rejseblogger fordi man er på 24/7, og ikke slev kan bestemme hvad man vil lave, hvor man vil spise og sove. MEN det er også et godt job som giver mange spændende oplevelser, så jeg skal klart med igen næste gang jeg får mulighed for det.

Har I nogensinde været i Dubai og har I nogle anbefalinger til næste gang?

Kys og knus fra Travel Junkie Junior 😉

P.S Har du brug for lige at høre lidt mere om hvem jeg egentligt er så tryk på linket 😉

Share:

3 Comments

 1. Oliver Bavnehøj jørgensen
  22. november 2017 / 10:26

  Super fint du får din familie inkluderet! Stor fan, helt bestemt. Vil dog være bange for at Jr. kommer til at overgå dig, og overtage bloggen 😉 Måske det var en ide når du stiller træskoene;)

  • Marianne
   22. november 2017 / 10:28

   Hun skal være så velkommen – som du kan læse er det ret hårdt at være rejseblogger ;-).

 2. Astrid
  22. november 2017 / 19:48

  Det klarer du jo flot 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *