13   74
3   77
1   49
8   62
11   91
4   73
4   104
27   128
22   138
8   128

Travel Junkie Juniors Københavner favoritter

I København og omegn er der rigtig mange forskellige spisesteder og det kan ofte være svært at vælge hvor man vil spise. Det er ikke lige altid man ved hvad der er godt, og det ender tit med at man bare vælger det samme som man plejer.
Jeg har lavet en top 3 over mine Københavner favoritter, både til morgen, middag og aften. Måske er der noget du endnu ikke har prøvet.

Morgenmad

Til morgen er det ofte det samme man går efter, enten en god brunch eller en lækker morgenkaffe med en croissant eller andet lækkert til.

Cafe Alma:
Cafe Alma er mit yndlings morgenmads sted, som er placeret på Islands Brygge. Konceptet med denne cafe er ”sammensæt din egen brunch” hvor man kan vælge 5 eller 7 retter efter eget valg. Der er VIRKELIG mange steder  ( Mad & Kaffe, Wulf Konstali) der kører med dette koncept, men Cafe Alma har efter min mening det bedste udvalg!

 

Original Coffee:
Original Coffee er et sted jeg godt kan lide at være en søndag morgen, drikke en chai latte og spise en avocado-mad, med min kæreste. Der er super hyggelig stemning med hurtig og god betjening.

 

Union Kitchen:
Jeg har ikke været der så mange gange, men de gange jeg har, har det været rigtig god mad ( et lidt anderledes menukort med sjove sammensætninger). Betjeningen har dog altid været lidt langsom, men udover det har de et god udvalg og det er et rigtigt hyggeligt sted at være.

Frokost

Frokost kan være meget blandet og det kommer meget an på ens ”lyster”. Jeg er lidt den type, der går rundt indtil jeg finder et sted der ser hyggeligt ud.

Bistro royal
Jeg har været på Bistroen rigtig mange gange ( Jeg holdt min konfirmation der) og jeg vil blive ved med at komme der, grundet den rigtig hyggelige stemning, servicen er god og maden er i topklasse! Deres salater er gode og deres burger er i den grad en anbefaling.

 

Toldboden
Toldboden er et rigtig hyggeligt sted at sidde om sommeren, med venner eller familie. De serverer rigtig god mad, og til jer der ikke har været der må I vente til foråret da de har lukket lige nu.

Sliders
Sliders er perfekt hvis man ikke er så sulten og bare gerne vil have en bid mad, men ikke vil betale det hvide ud af øjnene for det. De har ”mini burgers” ( sliders) i verdensklasse, og jeg ville gerne komme der oftere.

Aften

Aften der er det lidt det samme jeg vælger hver gang. Det er sjældent, at jeg spiser ude om aftenen pga. prisen. Så når jeg gør, skal det virkelig være noget jeg elsker.

Izumi:
Jeg elsker sushi og jeg kunne spise det hver dag, hvis jeg havde pengene til det. Jeg er helt vild med deres ad libitum koncept. Det koster cirka 200kr og så kan man bestille, alt sushi man har lyst til. Man kan bestille i flere omgange og hvis man lader mere end 3 stykker sushi være tilbage skal man betale 10 kroner per styk.

 

PS Bar & Grill:
Travel Junkie og jeg var til prøvesmagning på den nye der lige er åbnet på Østerbro. Deres mad smager rigtig godt og deres cocktails er også super gode! Jeg synes det er en smule dyrt, og det er derfor et sted man kun spiser en gang i mellem.

TGI Fridays:
Elsker stemningen, de fleste medarbejdere taler engelsk og jeg kan godt lide den følelse med at man ”ikke” er i Danmark længere. Stort udvalg og maden smager så godt! Stor anbefaling, især deres milkshakes.

Håber I vil prøve nogle af mine yndlings cafeer og restauranter af 🙂
Kæmpe knus fra Travel Junkie Junior!

Hvis I har nogle anbefalinger, må I meget gerne skrive til mig!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *