9   41
14   50
5   116
8   76
3   69
18   76
3   33
12   67
4   83
19   120

Gran Hotel Son Net – Mallorca

Jeg har jo en lille business ved siden af bloggen, hvor jer arbejder som corporate rejsekonsulent, og derfor hele tiden er på udkig efter nye steder, jeg kan sende enten små eller store grupper hen for at få en fantastisk oplevelse. Hvad enten det er kontrakter der skal underskrives eller fester der skal afholdes.  I den forbindelse var jeg på min sidste Mallorca rejse på en lille roadtrip. Jeg skulle besøge 2 slotte som også er hoteller og restauranter for at se om det var mulige locations til fremtidige arrangementer. Det første slot vi besøgte var Son Net som blev præsenteret for gennem Small Luxury Hotels Of The World.

Castel Son Net:

Allerede ved ankomst blev jeg betaget af stedets rustikke charme. Det er Grand Luxury på den fede måde. Selvom stedet er gammelt og fuld af fine ting, får man ikke følelsen af at være et sted der ikke må bruges. Tværtimod er det landligt og cool.
Stedet er fuld af små finurlige kroge hvor man kan hygge sig, gå på opdagelse eller bare slappe af. Området er grønt og smukt. Tjek lige udsigten her.


Træhuset her er ikke kun til pynt. Her bliver afholdt små intime middage, undersrevet store kontrakter og der er også aflagt et bryllupsløfte eller to.

 

 

Der er to restauranter på Son Net og vi var heldige at blive inviteret til frokost på Gazebo. Stedet laver deres egen cava, og den skulle jeg selvfølgelig prøve. Den gik fint med min “obligatoriske” cæsar salat.

Jan spiste en mere traditionel spansk ret, alt med råvarer fra nærområdet. Jeg elsker desværre det brød der.

Poolen er skøn og udover de almindelige liggestole kan man være privat i sit egetlille space med skygge og hæk ind til naboen. Selv poolbaren er gennemført og udført i materialer der passer med resten.

Har man lyst til lidt mere privatliv, men samtidig gerne vil have de goder der følger med hotellivet kan man leje en af de tre suites der ligger hernede bagved. Der er egen pool og man behøver ikke forlade huset med mindre man vil i restauranten: Man kan jo selvfølgelig bare sende bud efter det 🙂

Jeg besøgte blot stedet for at se om det ville egne sig til diverse events og har derfor ikke billeder fra værelserne. Dem kan du se her, og alle værelser er for øvrigt unikke. Men har som herunder tit en privat have og skygge og nogle en lidt anderledes indgang.

Jeg skal helt sikkert tilbage til dette sted. Om det bliver som arrangør af en firmaevent, eller fest. Eller måske som gæst på hotellet ved jeg ikke endnu men dette fine sted røg direkte ind i toppen af min bucket list.

Son Net ligger 30 km fra Palma så har man lyst til shopping eller vand er der ikke langt.

 Læs mere om stedet og book din værelse her. De er til at tale med uden for sæson.

 

 

 

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  25. juli 2017 / 20:42

  Hej Marianne. Åhhh det ser godt nok LÆKKERT ud. Man får jo helt lyst til at stikke af… Apropo locations, er du/i blevet klogere omkring YOGA RETREATS ? Kh Nevenca

  • Marianne
   Forfatter
   2. august 2017 / 13:02

   ja det ligner at det bliver Italien men der kommer noget ud i næste uge på det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *