19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Yoga Retreat på Masseria Schiuma – Bari Italien

Kan I huske da jeg i foråret var i Alicante/Valenzia området sammen med min veninde Christina for at finde den perfekte location til et yoga retreat? Vi kørte rundt, og fandt endelig den sidste dag det helt rigtige sted. Alt var godt, vi gik i gang med planlægningen, men så skete det uventede. Den dér følelse der kommer snigende, når man mindst venter det og endda meget ubelejligt nogen gange. Vi blev forelskede i et helt andet sted. Nemlig en skøn olivengård i Italien. Det var kærlighed ved første blik, og heldigvis var ingen af os i tvivl. Vores yogaretreat skal holdes på Masseria Schuima i den syditalienske region Puglia. En forelskelse kan være svær at forklare for andre. Hvad var det lige præcis for nogen ting der slog benene væk under en osv. Vi synes at Masseria Schiuma´s gode fordele taler for sig selv, og er sikker på at forelskelsen smitter.

Gården ligger 700 m fra havet og er nyligt blevet renoveret, men som I kan se på billederne med respekt for den gamle stil og med bibeholdt patina. Vi lægger vægt på at rammerne skal være hyggelige men samtidig lækre. Afslappet luksus, hvor man kan arbejde med både krop og sjæl.

Vi har stedet for os selv, bortset fra de skønne mennesker som skal hjælpe med husholdningen. Der er lækker sund mad hver dag, lavet af de Italienske Mammas Enza og Anna

Maden på Masseria Schiuma er baseret på lokale råvarer og hovedsaglig vegetarisk. Der vil hvis der er stemning for det serveres grillet fisk og skaldyr. Sig til i god tid hvis du har specielle behov som allergi.

Der er yoga 2 gange om dagen morgen og aften. På retreatet vil vi praktisere to typer yoga. Yin og Kundalini.

Christina driver til daglig yoga og meditationscenteret Baggårds Ro, hvor hun selv underviser flere gange om ugen.
Christina er Yogalærer med rødder i Yin Yoga & Kundalini Yoga traditionen. Med en baggrund som healer, mindfulness instructor og meditationslære-terapeut har hun indgående kendskab til energi arbejde, mindtraining fra ”Et kursus i Mirakler”, stressforløsende lydarbejde & malemeditation, åndedrætsfokuserende øvelser, martinuskosmologi og esoterisk livsforståelse ( læs mere om centeret her).

Min egen rolle på retreatet vil være koordinator, guide – ja bare den der sørger for at alle har det godt og får hjælp til diverse. Jeg deltager selvfølgelig til yogaen sammen med jer.

En dag kommer typisk til at se sådan her ud
7.45 – 9.15 Yoga
9.15 – 10.00 morgenmad
10.00 – 13.00 formiddag fritid ( pool, strand eller noget helt andet)
13 -14 frokost
15 -16.30 Valgfri aktivitet ( denne ligger nogen dage efter aftensmaden)
17.30 -19.00 Yoga
19.30 Aftensmad

 

Det praktiske:

Dato :

lørdag 5. maj -lørdag 12. maj 2018
Pris : 10.000,-

Inkluderet i prisen er:
– Kost og logi fra lørdag til lørdag
– Transport til og fra lufthavn.
– 6 dages yogaundervisning ( 2 gange dagligt).
– Valgfrie aktiviteter workshops, meditationer, guidede vandreture og andre naturoplevelser.
– Lækker goodiebag med produkter relateret til opholdet.

Vigtigt:
Det er store lækre dobbeltværelser og det er muligt at sove 2 (nogle værelser 3) sammen. Rejser du alene og ønsker enkeltværelse er det muligt for os at arrangere et værelse for dig på nabogården mod ekstrabetaling.
Flybillet til Bari eller Brindisi er ikke inkluderet i prisen, men priserne er meget rimelige især ved tidlig bestilling.

Vi glæder os virkelig meget, og håber du synes det ser spændende ud. Vi har 15 pladser i alt, så skynd dig at melde dig til. Har du spørgsmål så skriv her i kommentarfeltet eller på mail.

TILMELD DIG HER

Du betaler et depositum på 25% af prisen ved tilmelding. Restbeløbet betales 1. marts 2018

Ønsker du lidt ekstra info og billeder fra stedet?
Se hvad rejsebloggen Meraviglia skriver om stedet her

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  8. oktober 2017 / 11:47

  WAAAAUUUU.!!!! Vil da fluks mandag morgen hører min ledelse om det er muligt at få ferie i de dage… Der er studietur og div lige netop i de dage, så X fingre 🙃

  • Marianne
   Forfatter
   8. oktober 2017 / 12:34

   Du SKAL med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *