Min top 5 // drømmedestinationer

Så mange steder i verden at besøge, kun så mange dage på året og kun så få penge i banken.

På trods af at jeg finder ordsproget ” Travel is the one thing you buy that makes you richer” sandt, så skal pengene komme et sted fra. At være rejseblogger betyder desværre ikke at man bare frit kan vælge mellem sine drømmedestinatioer, faktisk tværtimod. Det er tit steder folk aldrig har hørt om man bliver inviteret til, og det giver jo egentligt meget god mening. Og i disse dage hvor jeg går og tæller dagene til jeg kan planlægge min næste rejse, har jeg lavet en top 5 over hvor jeg gerne vil hen næste gang jeg skal afsted. Jeg sparer sammen og planen om ikke at bruge penge i 3 måneder, er næsten gået efter planen, men det er et andet indlæg.

5.Bali

Lige siden jeg så Julia Roberts i filmen Eat, Pray, Love har jeg drømt om at komme til Bali. Jeg så filmen få måneder efter at vi mistede Max Emil og jeg tænkte da jeg så filmen, at jeg så ville til Bali og tale med Ketut ( medicinmanden ) og finde ro osv. Det skete ligesom aldrig men behovet er der jo stadig og måske endda endnu mere. Jeg ser det lidt som sted jeg godt kunne rejse hen alene. Min veninde Anne rejser der meget og hendes billeder og fortællinger har kun givet mig endnu mere lyst til at prøve det. Jeg trænger også til at være sammen med mennesker men en lidt mere laid back life style lige nu. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvornår det er optimalt at rejse. Hvis man virkelig gerne vil destination er man nok ligeglad men vejret. Men  det regner vist rimeligt voldsomt i regntiden så det kunne være fint at styre udenom.

4.Miami


Miami har også længe været på listen sammen med Los Angeles og san Fransisco, men skulle jeg vælge ville jeg gå efter Miami. Der er noget ved lyset der tiltrækker mig OG livsstilen. Men vigtigst så vil jeg gerne til Bahamas og til Exuma Bay (Pig bay), hvor man kan møde indbyggerene som er grise :-). Det er måske åndsvagt at drømme om at svømme med grise- Ikke desto mindre er det sådan det er.

3.Italien Amalfikysten

The small haven of Psitano village with the tiny beach and colorful houses, located on the rock, Amalfi coast, It

Byen her var at finde på mange blogs og Instagramfeeds sidste sommer og jeg tænker det bliver det samme igen. Amali kysten trender for vildt lige nu, og byen Psitano er et must. Men der ligger altså små perler ned af den kyst så vidt jeg kan se.  Furore, Minori og ikke mindst Cetara ser helt vildt hyggelige ud. 

 2.Mexico – Tulum
Mexico tiltrækker mig helt vildt. Sproget, især maden, strandene og livstilen især omkring Tulum vil jeg gerne opleve. Det virker når man ser det heroppe fra kolde skandinavien meget boheme chic agtigt, og det er sådan laid back luxury på den afslappede fede måde. Billigt er det sket ikke, og det kan på nogle virker helt vanvittigt at betale mange penge for noget der er så basic. Men camping passer fint ind i konceptet og man kan betale sig fra et luksustelt på eks. Nômade. Jeg tror ikke jeg får Jan med på den her desværre.

1.Maldiverne

Maldivian water bungalows with blue sky and sea.

Maldiverne har været min drøm i mange år lige siden jeg som 19 årig var kærester med en fyr, der havde været afsted med en ”veninde” lige før han mødte mig. Jeg gloede på de billeder dag ud og dag ind, og jeg ved ikke om det var billederne af dem eller stedet der fascinerede mig mest, men flot så det ud og jeg tænkte der som 19 årig i Aarhus at jeg nok aldrig kom til sådan et spændende sted. Verden virkede på alle måder enormt stor. Jeg skulle nok have rejst dengang, for det er også en af de destinationer der ligger i den dyre ende hvis man skal ha det lidt lækkert.

Ligeså snart jeg ved hvornår vi kan komme afsted så går planlægingen i gang, og som jeg fortalte i det her indlæg, så vil jeg lige se tilbud fra nogle forskellige rejseudbydere. Det kan jo være de kan sammesætte noget helt fantastisk. Skal du selv ud at rejse så prøv selv at udfylde skemaet på siden og få op til 3 uforpligtende rejsetilbud fra nogle af de største bureauer i dk.

P.S Da jeg aldrig har været på ovenstående destinationer, er billederne ikke mine egne, men naturligvis købt på Adobe Stock.

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *