“Mit” paradis ramt af orkanen Maria

I januar var jeg med en gruppe bloggere på Vieques, og dem der læste bloggen på dette tidspunkt, ka ikke være i tvivl om at dette besøg var en lifechanger. Øen, hotellet, strandene og selskabet jeg var i ændrede en hel masse for mig.

Da jeg så at Puerto Rico er hårdt ramt efter orkanen Maria, skulle jeg lige ind ind se om hotellet stadig står. Det gør det- men hele øen Vieques er hårdt ramt. Øen er uden strøm, og hotellet ( der dog har egen generator) er lukket ned da de fungerer som bopæl for dem der hjælper med at genopbygge det hele. I køkkenet laver der 200 måltider om dagen til frivillige.

Jeg ved godt at dette er situationen mange steder ramt af “Maria”. Men lige præcis dette sted samt menneskerne her, står mit hjerte nært og jeg er så ked af det på deres vegne.  Jeg håber at de åbner igen stærkere end nogensinde. Øen er virkelig smuk og et besøg værd og ikke mindst balsam for sjælen som man siger. Det er en hidden gem og nu måske endnu mere end før. Jeg vender tilbage lige så snart jeg kan!

På El Bloks website skriver de :
Vieques is recovering already and will come back even stronger and more beautiful. It remains the hidden jewel of the Caribbean. The Bioluminescent Bay shines just as brightly as ever, the beaches are stunning and thankfully the islands’ beloved wild horses still roam free.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *