19   115
2   48
7   60
6   98
7   83
9   82
9   72
6   86
18   61
6   78

Næste stop Kroatien

Om få dage skal jeg en tur til Kroatien. Jeg glæder mig, for jeg har aldrig været der. Jeg har været i Slovenien, som ligger lige ved siden af, og minder det bare lidt om det, skal det nok blive godt. Og ikke mindst vejret tegner lovende. Jeg ER allerede solhungrende igen.
Jeg skal sammen med et par andre rejseskribenter besøge den del af Kroatien der hedder Istrien. Først på hotel Valamar Girandella Resort i  Rabac og dernæst på Camping Lanterna Resort i Porec.
Området ser fantastisk ud og jeg er spændt på det hele.

Jeg ved jo snart ikke om jeg tør tro på billederne, og at vandet virkeligt er så lækkert turkis som det ser ud. Så kan jeg da lynhurtigt blive ligeglad med kultur og den slags, så smider jeg mig bare her et sted. Vi er enige om at den her strand er meget Instavenlig ikke?

Det første sted Girandella Resort ligger i eller lidt uden for Rabac og googler man det ser det lækkert ud. Resortet byder på en hel masse aktiviteter, som jeg nok skal fortælle mere om men ud fra billederne her bliver min hovedaktivitet vist at nyde udsigten.
Dernæste går turen til Camping Lanterna Resort i Porec og det ser også skønt og meget luksuscampingagtigt ud. De har tilmed et koncept der hedder “Happy Dog”, som jeg tænker går ud på at man kan have sin hund med samt lave en masse aktiviteter. Vegas skal dog ikke med, vi skal nemlig flyve. Kunne ellers også blive en god tur – next time.Jeg håber også der bliver tid til at udforske de nærliggende byer en lille smule. Jeg har hørt så meget godt om Kroatien fra de fleste der har været der de senere år, så jeg glæder mig til at danne mig min egen mening.
Følg med på turen på min Instagram @traveljunkiedk.

 

Share:

2 Comments

 1. 25. september 2017 / 17:23

  Åh, jeg glæder mig til at se billeder fra Kroatien 😍 Der har vi endnu ikke været 🙈 God tur ✈️

 2. 25. september 2017 / 20:51

  Kroatien og Istrien er skøn. Jeg vil nærmere sammenligne det med Italien fremfor Slovenien. Det er vel ikke nogen skidt ting?
  Vi var der sidste sommer og blev meget positivt overrasket. Masser af lækkert mad, charmerende byer og smukkebadestrande med det klareste vand. Whats not to like?!
  Glæder mig til billeder og gensyn med fantastiske Istrien. Rigtig god tur 😉
  Mvh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *