2   89
1   55
47   141
8   96
8   85
2   57
7   90
3   109
7   108
3   98

Yoga research tur til Alicante

Jeg er lige nu i Spanien sammen med min veninde Christina som også er yoga lærer. Vi leder med lys og lygte efter et sted i Alicante – Valencia området, hvor vi kan afholde yoga retreat i september måned. Vi ved lige præcis hvordan det skal være. Nu mangler vi bare en lækker location som kan alt det vi ønsker os.
Vi har kørt rundt hele dagen og har kigget på et par steder i Dénia og Xábia området og trodaområdet er virkelig er flot og lækkert. Kunne vi bare ikke helt se retrætet afholdt der. Men en sjov dag har vi haft.

Vi har jo kørt rundt i den lille Fiat 500 vi har lejet i Alicante lufthavn. Det er jo 1 maj og det betyder at alt har lukket og der var mange lokale på de bedste restauranter.
Vi begik den fejl at tro at der var masser af plads for vi var jo ude i de helt små byen, men vi tog fejl. Der var godt fyldt på de fleste strandrestauranter, men mad fik vi da.
I morgen skal vi køre til Valencia og se et sted vi begge forventer os meget af og onsdag et sted i bjergene bag Alicante som også ser skønt ud.

Følg med på min Instagram story @traveljunkiedk

Share:

2 Comments

 1. Nevenca
  2. maj 2017 / 16:17

  Kære Marianne – gennem din egen blok har jeg før læst at livet i den grad til tider prøver dig af – jeg har altid beundret dig for at gribe det an som det kommer og uden klager. Nu har jeg lige læst dit indlæg om ‘min fede træner’ og læst de ting du har gået og tumlet med, og uden at kende dig, får jeg helt ondt inden i, for det er da ikke så lidt.! Er glad på dine vegne for at du har fundet tiden og overskuddet til at gøre noget ved det, og beundrer dig igen for at gøre noget ved det. De bedste ønsker, gode tanker og hilsner fra Nevenca ❤

  • Marianne
   Forfatter
   5. maj 2017 / 10:57

   Tak for den søde besked og din hilsen ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *