The Tequila Incident

En del af mit job er jo at rejse og tit alene, og det generer mig normalt ikke. Jeg synes, jeg har ok styr på det, og kender de fleste do´s and dont´s. Selvfølgelig er én af de ting jeg tænker meget på min egen sikkerhed, og jeg holder mig altid meget tæt op ad den kulturelle skik og brug i det land hvor jeg er. Det  betyder blandt andet at når jeg rejser selv, er der,  på trods af min kærlighed til rosé, ikke så meget alkohol involveret. Jeg vil sige at 98% af tiden, har jeg styr på det. En gang imellem kan det smutte, og jeg må tilstå at det lidt var det der skete sidste aften i Ho Chi Minh City.

Efter en lang messe havde jeg besluttet mig for at holde 3 dages ferie og lære Vietnam lidt bedre at kende inden jeg rejste hjem. Om dagen havde jeg intet problem med at gå ude og fotografere på må og få, men om aftenen synes jeg lidt det var et problem at gå ud og spise og på bar/club selv. Så det blev til nogle stille aftener på hotellet, men den sidste aften havde jeg besluttet mig for at der ville jeg ud og sige pænt farvel til byen.

Jeg kontakter derfor nogle rejseagenter jeg har mødt på en tur til Phan Tiet, og vi bliver enige om at gå på Chill bar, en cool rooftop bar. Det starter fint. Musikken er høj, stemningen er fin og der er en god blanding af backpackers, yuppies og almindeligt pæne folk som mig selv. Jeg drikker et par glas hvidvin i løbet af aftenen, og jeg hygger mig gevaldigt. PÅ et tidspunkt får en af Travel agent drengene en fantastisk ide. Vi skal da have tequila shots! Jeg drikker jo aldrig hård spiritus, og det er der en grund til. Den grund har jeg så åbenbart glemt, for der er gang i mig. Indenfor en halv time får jeg da lige et shot mere. Her er det ( fordi jeg er en gammel krage der efterhånden kender mig selv) jeg lige pludselig ved, at jeg har fået for meget, og at der ikke kan gå mange minutter før jeg går i gulvet. Jeg får sagt til en af ( de heldigvis rare unge mænd ) jeg er i selskab med, at jeg skal tilbage til mit hotel helst hurtigere end ASAP. Han får mig ned i en taxa der heldigvis kun skal køre 500 meter ( jeg kunne ikke have gået dem). Jeg går op på mit værelse, og får skrevet godnat osv til dem derhjemme, og så går jeg i seng.
Næste morgen da jeg står op, ser jeg at der ligger et brev skubbet ind under døren, og jeg tænker da det jo er sidste dag, at det nok er regningen fra minibaren eller noget… men nej.

letterlemeridien

Jeg ved ikke rigtigt hvad der er værst. At jeg har ladet døren stå piv åben,  eller at jeg ikke har reageret på at de har prøvet at komme i kontakt med mig… PINLIGT!!
Jeg tænker lidt ved mig selv … hvad mon der er sket og hvad er det sidste jeg kan huske osv?
Jeg finder følgende 2 billeder i mit kamera

14551101_10153984477177947_1654507175_o

14536635_10153984473547947_1628379171_o

Jeg har simpelthen lige haft en lille fotosession med mine sko og åbenbart stod de lidt for pænt på første billede WTF. Jeg kan ærligt ikke huske hvad meningen var, men igen jeg har nok som sædvanlig tænkt i en Instagram update a la “så er sidste dans danset i Saigon” eller noget andet dramatisk…. Og ja tak det var den så sandelig.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *